2 Mart 2019 Cumartesi

Bulut Sunucu Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler


2007 yılında hizmetlerine başladığı Niğde’den tüm Türkiye’ye çalışmalarını ulaştıran Hostixo, sanal sunucu alt yapısını sürekli geliştirmektedir. Yüzde 100 yerli sermayeye sahip olan firmamız, web sitelerinizi geliştirmeniz ve başarılı bir şekilde yönetmeniz için elinden geleni yapmaktadır. Yüksek oranda erişilebilirlik sağlayan firmamız, gelişmiş sunucu ve ağları ile web sitelerinize istediğiniz her zaman ulaşmanıza yardımcı oluyor.

Özel tasarımlı bulut sunucu paketlerimiz ile yapacağınız her türlü fiziksel işlemlerde sunucularınız asla kapanmaz. Her türlü arıza durumunda ise sanal sunucularınız yeni bir sunucuda başlamaktadır. Bulut sunucumuz sayesinde tüm donanım arızalarına artık son veriyoruz. Bizi tercih eden her müşterimize özel ayrı bir vnal ile sunucularımızı sunuyoruz ve böylece diğer kullanıcılardan izole edilen sunucular ile güvenli bir ortam sağlıyoruz.

Tüm kullanıcılara sınırsız web sitesini barındırma şansı sunan ekonomik hosting paketlerimiz sayesinde tüm proje maliyetlerinden kurtulacaksınız. Bununla beraber trafik, disk alanı, veritabanı oluşturma, e-posta açma gibi işlemleri sınırsız olarak gerçekleştirebileceksiniz. Sitenizi ziyaret edecek olan kullanıcılar nedeni ile belirli bir trafik sorunu yaşanacaktır. Ancak paketimizi satın alarak yüksek trafik nedeni ile sitenizin yavaşlama sorununa son verebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder